Share

Δεν χωρά αμφιβολία πως η αγορά ενός ακινήτου είναι μια εξαιρετικά σημαντική επένδυση.

Όταν πρόκειται δε για μια κατοικία ή ένα εξοχικό, η σημασία της είναι ακόμη μεγαλύτερη, τόσο επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση, όσο και λόγω της σημαντικής μεταπωλητικής της αξίας.  

Το μυστικό για μια επιτυχημένη αγορά αυτού του είδους είναι η εξισορρόπηση των αναγκών και του κεφαλαίου σας με την επιλογή του κατάλληλου ακινήτου και της χρονικής στιγμής που θα το αγοράσετε.  

Αυτό είναι συχνά πολύ πιο δύσκολο από όσο ίσως ακούγεται. Η Cysense είναι εδώ, όμως, ακριβώς για να σας βοηθήσει να το επιτύχετε!  

Cysense – Εγγύηση στον Κλάδο των Ακινήτων  

Με περισσότερα από 10 χρόνια πείρας στην αγορά ακινήτων της Κύπρου, αποστολή μας είναι να κατασκευάσουμε ακίνητα διαφόρων προϋπολογισμών και διαστάσεωνόλα όμως υψηλής ποιότητας, σε εξατομικευμένα και πλήρως λειτουργικά σχέδια. 

Οι ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια μάς έχουν αναδείξει ως τους πλέον αξιόπιστους προγραμματιστές ακινήτων για επενδυτές και αγοραστές που αναμένουν και απαιτούν μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών τους. 

Η Cysense βοηθά ιδιοκτήτες και επενδυτές ακινήτων να μεγιστοποιήσουν την επένδυσή τους, ενώ παράλληλα αναπτύσσει κατά παραγγελία κατοικίες με τα υψηλότερα κατασκευαστικά πρότυπα για άριστη ποιότητα ζωής. 

Λόγια ή… αποδείξεις; Ρίξτε μια ματιά σε δύο πρόσφατα έργα μας και κρίνετε μόνοι σας. 

CITRINEAPARTMENTS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το υπέροχο αυτό συγκρότημα διαμερισμάτων περιλαμβάνει μόλις 6 διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, καθένα από τα οποία είναι απλά ιδανικό για νεαρά ζευγάρια.  

Χτισμένο σε μια προνομιακή και ήσυχη περιοχή, εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές, με τον μοντέρνο του σχεδιασμό και τις μοναδικές του ανέσεις, που περιλαμβάνουν (ανά διαμέρισμα):   

  • 2 μπάνια· 
  • ιδιωτική αποθήκη στο ισόγειο·
  • Θερμομονωτικά συστήματα κουφωμάτων από αλουμίνιο με ηχομονωτικά πάνελ στα παράθυρα·   
  • Ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. 

Το σημαντικότερο; Ολόκληρη η κτιριακή δομή και, φυσικά, καθένα από τα διαμερίσματα έχει πιστοποίηση Ενεργειακή Απόδοσης Κατηγορίας Α, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση, άριστη ποιότητα ζωής και σημαντική εξοικονόμηση πόρων σε βάθος χρόνου.    

REGINAHOMES  

 

 

 

 

 

 

Τα ReginaHomes είναι το νέο υπό κατασκευή συγκρότημα κατοικιών σε μοναδική τοποθεσία στην υπέροχη Ξυλοφάγου.  

Το συγκρότημα αποτελείται από 5 μοντέρνες κατοικίες ισόγειες και διώροφες 3 υπνοδωματίων, αποτελώντας έτσι την τέλεια επιλογή τόσο για νεαρά ζευγάρια, όσο και για οικογένειες.   

Άνετοι, πολυτελείς χώροι, εξαιρετική αρχιτεκτονική και αψεγάδιαστο στιλ συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο σε ένα από τα ωραιότερα κατασκευαστικά μας έργα.  

Μάθετε περισσότερα για τα νέα μας οικοδομικά έργα ή ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες για επενδύσεις ακινήτων, επικοινωνώντας με τη Cysense στο 8000 8323 ή μέσω email στη διεύθυνση info@cysense.eu. 

 

Contact us 

Back to News